Få hjælp til el-installationer i Fredericia

Hos Ladegaard El i Fredericia får du hjælp til alle dine el-installationer. Med mere end ti års erfaring tilbyder vi service og arbejde af høj kvalitet. Vi gør meget ud af at være punktlige og overholde de aftalte tidsfrister, så du får din opgave løst, præcis når du har brug for det.

Vores virksomhed består af en el-installatør, to lærlinge samt fem uddannede elektrikere, hvis målsætning det er at hjælpe dig. Hvis du vælger os, kan du være sikker på at få leveret et professionelt og korrekt stykke arbejde. Derudover er det vigtigt for os, at du er tryg ved din el-installatør. Derfor har vi fokus på loyalitet og pålidelighed, når vi udfører opgaver for dig.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan du altid henvende dig til os, så vi kan få en snak om netop din problemstilling og finde en løsning på den.

Vi løser opgaver både for private og erhverv

Som el-installatører har vi mange forskellige kunder. Vi bestræber os på at være alsidige og forsøger derfor altid at imødekomme dine ønsker, afhængigt af hvilken opgave du står med. Vi udfører eksempelvis følgende vedligeholdelses- og reparationsopgaver:

  • Elinstallationer for private boligejere
  • Datainstallationer for kunder
  • Større opgaver for virksomheder, kontorer eller lagerbygninger
  • Udlejningsboliger og nybyg
  • Institutioner

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er meget fleksible og kan derfor ofte tilpasse vores arbejde efter dine behov.

Kontakt os og få den rette hjælp

Uanset om du har en mindre opgave, eller om du står og skal i gang med et større bygge- eller renoveringsprojekt, som du har brug for råd til, så kan du altid kontakte os. Det kan også være, hvis du blot vil høre om, hvordan vi som el-installatør kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan ringe til telefonnummer 40 45 44 90 eller skrive en mail til thomas@ladegaardel.dk.  Vi kommer også gerne ud og ser på dit projekt, så vi sammen kan finde en løsning på dit projekt.