El-installatør i Fredericia

 

Få et el-firma med gennemskuelige priser når du skal bruge el-service 

Ladegaard EL bestræber sig altid på at imødekomme alle dine ønsker og behov, så du får præcis de el-installationer, som du behøver, og til et budget, som du ønsker. Vi har derfor gennemskuelige priser, så du kan følge med, når du får besøg af en elektriker.

Vores erfarne team af elektrikere er klar til at håndtere alt fra mindre reparationer til større elinstallationer med omhyggelig opmærksomhed på sikkerhed og kvalitet. Vi forstår vigtigheden af pålidelig strømforsyning i dagligdagen, og derfor er vores mål at sikre, at dine elektriske systemer fungerer fejlfrit. Uanset om det drejer sig om nye installationer, fejlfinding eller vedligeholdelse, kan du regne med vores ekspertise og engagement. Kontakt os i dag for at få en skræddersyet løsning til dine el-behov i Fredericia. Din sikkerhed og komfort er vores prioritet.

,

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine elb-ehov i Fredericia. Ring til os på 40 45 44 90 eller 30 35 33 15. eller send en e-mail til thomas@ladegaardel.dk for at planlægge en konsultation eller få mere information om vores tjenester. Din sikkerhed og komfort er vores prioritet.

Vi tilbyder:

Autoriseret el-installatør
El-tjek af el-installationer
Dørtelefon og samtaleanlæg
Indendørs og udendørs belysning
Opsætning af netværk og telefonsystem